úterý 7. listopadu 2017

Kabelky, peněženky, hodinky a šperky od českých návrhářů.


Úžasné elegantní barvy a minimalistické vzory! Jedná se o novou kolekci peněženek Puro Esoria. Peněženka je běžnou součástí každého dne. Uschovává peníze, kreditní karty, fotografie a někdy i cenné vzpomínky.

Připravili jsme pro Vás sbírku peněženek, které se hodí do všeho, na co si pamatujete. Díky úžasným detailům se můžete blýsknout při každém placení nebo když vytáhnete peněženku jen tak!

Peněženky Esoria jsou vyrobeny ze syntetické usně s povrchovou úpravou Saffiano. Všechny světoznámé značky používají tyto syntetické usně, protože její struktura  dodává luxusní vzhledu.

Rozhodli jsme se vyrobit peněženky ve třech elegantních barvách - klasické černé, světle šedé a karamelově hnědé. Peněženky mají zlaté doplňky.

Klasická Finesa potěší ženy, které dávají přednost zapínání na patentku. Nabízí vlastníkovi jedenáct oddílů s kreditními kartami a spoustu dalších kapes. Jako doplněk je vytvořeno zlaté kování.

Celenza je rafinovaná peněženka, která na sebe upoutá pozornost. K dispozici je deset přihrádek na karty a mnoho dalších.

Elisa je praktická peněženka na zip. To bude pro vás ta pravá pro praktické ženy, díky zipu budete mít celý obsah v úplném bezpečí.


Podívejte se na to, co čeští designéři umí.

https://www.facebook.com/e.radost/

https://tvojeradost.cz






kabelky přes rameno
https://tvojeradost.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat